A little piece of truth (2)

Uit Zwarte Waarheid (Chapter 4A):

“Denk hier even over na

Tijdens de TRC (Truth and Reconciliation Commission), een speciale rechtbank dat opgericht werd na de Apartheid-periode van Zuid-Afrika, biechtten witte artsen en virologen op dat het apartheidsregime een programma had ontwikkeld dat moest zorgen voor de “extermination van die kaffers”. Een uitroeiings -programma voor de Zwarte bevolking. Decennialang werd geprobeerd een virus te ontwikkelen dat specifiek de Zwarte bevolking moest treffen.

Daden van biologische oorlogsvoering.

Met dit feit in gedachten, denk na over de uitbraak van een ebola-gelijkend virus genaamd Marburg-virus. Voor het eerst ontdekt in 1967 CE, in Marburg (Duitsland) en in datzelfde jaar in Belgrado (Joegoslavië). In laboratoria van deze twee Europese steden raakten wetenschappers besmet met een, tot dan, voor de wereld onbekend virus.

De afstand tussen Marburg en Belgrado is ongeveer 1000 kilometer. Zeven van deze labaratorium-medewerkers stierven een verschrikkelijke dood. De symptomen na infectie door dit virus zijn vergelijkbaar met het ebola-virus. Maar gek genoeg was het ebola virus, dat genetisch een broertje van het Marburg-virus blijkt, toen nog onbekend. In ieder geval nog niet ontdekt.

Ongeveer 10 jaar later, in 1976 CE, was er voor het eerst in de geschiedenis een uitbraak van ebola. En gewoon ongelooflijk toevallig dat er een simultaan uitbraak plaatsvond in twee verschillende dorpen op het continent Afrika. Eerst zag men in het dorp Yambuku (D.R. Congo) aan de Ebola-rivier een ziektebeeld dat dat men nog nooit eerder had gezien. Het virus is, heel praktisch gedacht, naar de rivier vernoemd.

Een dag later, ongeveer 1000 kilometer verderop in het dorp Nzara (Sudan) werden bewoners geconfronteerd met een ziekte voordien ook bij hen volkomen onbekend. Deze twee plaatsen waar een nieuw soort ziekte zich voor het eerst openbaarde bevinden zich dus op ongeveer 1000 kilometer afstand van elkaar.

Zo toevallig. 

1000 kilometer. Kan je je er een voorstelling van maken hoe groot zo een afstand is?

Ongeveer de zelfde afstand als tussen Amsterdam en Montauban. Een dorpje in Zuid-Frankrijk.

Ongeveer de zelfde afstand als tussen Vaals (Limburg) en Vaticaan Stad * (Italië).

Probeer een mentale voorstelling te maken. Simultaan uitbraken van zo een dodelijk virus in steden op ongeveer 1000 kilometer afstand van elkaar verwijderd.

U.C.

Er worden oorlogen gevoerd tegen niet-westerse landen. Van biologische en economische oorlog.  Tot culturele en militaire invasies en oorlogvoering.  Dat zijn niet te ontkennen feiten.

Bewijs nr.1: Ebola, dat alle kenmerken van een biologisch wapen heeft, waarop de V.S. patent kreeg verleend in 2008-2010 CE en het “toevallig” uitbreken van die ziekte in West-Afrikaanse landen in 2013-2016 CE. Precies in de jaren dat er een geld-genererend vaccin tegen die “ziekte” op de markt kwam.”

In 1958 C.E. werden laboratorium medewerkers in Kopenhagen (Denemarken) geconfronteerd met een apenvirus. Men deed allerlei beestachtige experimenten met deze dieren en een paar apen ontwikkelden een nieuwe ziekte. Artsen noemden deze ziekte apenpokken. Veroorzaakt door het apenpokken-virus.

Gek dat dit virus dus niet in Europa maar voor het eerst opdook in een Afrikaans land in het jaar 1970 C.E. Waarbij tientallen mensen stierven. Volgens Afrikaanse biologen en historici kreeg men op het continent te maken met een volkomen onbekende en nooit eerder voorgekomen ziekte. In Basankusu (D. R. Congo) was deze uitbraak van apenpokken, een door westerse laboratoria ontwikkelde ziekte. En is inmiddels endemisch in sommige regios op het Afrikaanse continent (endemisch: veel voorkomend en in een bepaald gebied voortdurend heersend).

Dit zijn geen complottheorieën. Maar harde niet te ontkennen feiten…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s