Zwarte Waarheid (Inleiding)

Met dit document, dat in verschillende delen op deze site gelezen kan worden, geef ik een wetenschappelijk inzicht op het wonder-molecuul melanine, op de psychologie van Zwart-zijn, op de helende kracht van muziek en op Zwart-zijn in de antieke oudheid. En geef ik een historische verklaring voor de huidige positie van de Zwarte mens op globaal niveau.

Ik geef een verdiept perspectief over de Trans-Atlantische Slavenhandel en Slavernij. En wijs het westers-christendom aan als de katalysator van deze misdaden, de grootste misdaden in de geschiedenis. Die specifiek tegen het Afrikaanse volk gericht waren. Ook geef ik aan hoe uit het systeem van slavenhandel en slavernij het kolonialisme, het kapitalisme (globalisme) en het Globaal Systeem van Racisme zijn ontstaan. Dit systeem word in de Chapters 4a en 4b volledig ontleed.

In dit illuminerend, verheffend en in verschillende chapters opgedeeld schrijven vind er ook apocalyps plaats. Dit woord is uit het midden-engels van het oud-griekse apokálypsis en apokalyptein, wat openbaren, bekendmaken, het onthullen van specifieke kennis betekent. De primaire betekenis van dit woord is “ontsluieren“.

Neem rustig de tijd om het document te lezen. Houd een pen en notitieblok bij de hand zodat je aantekeningen kan maken voor jouw persoonlijke aanvullend onderzoek.

 

 

(lees verder in Zwarte Waarheid (Chapter 1)

Een gedachte over “Zwarte Waarheid (Inleiding)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s