A little piece of truth (5)

Bewoners van de westerse wereld worden geprogrammeerd om in leugens te geloven. En er heilig van overtuigd te zijn dat die leugens de alomvattende waarheid zijn.

Kijk bijvoorbeeld maar naar een willekeurige wereldkaart. Vanaf de lagere school word een ieder gehersenspoeld met verhoudingen in landopppervlaktes boven de Kreeftskeerkring. Deze keerkring is op landkaarten een denkbeeldige globale “lijn” (bij benadering) boven de Sahara-woestijn in Afrika. Landmassas boven de Kreeftskeerkring worden op wereldkaarten altijd vele malen groter afgebeeld dan ze zijn. Op conventionele wereldkaarten worden de noordelijke landmassas uitgestrekt en geweldig groot afgebeeld.

Tegenwoordig is zo een leugen makkelijk te ontmaskeren. Dankzij google.

Op onderstaande wereldkaart zijn het eiland Groenland en het land Canada een stuk groter dan het continent Afrika. En is Rusland, op het eerste oog, zelfs bijna twee keer groter in oppervlakte dan Afrika.

Dat is de leugen.

Want in realiteit is Groenland een klein eiland, vergeleken met het continent Afrika, van precies 2.166.000 km² in landoppervlakte. En is Canada maar 9.985.000 km² groot.

Rusland is 17.100.000 km² in landoppervlakte.

En Afrika is 30.370.000 km² in landoppervlakte. In werkelijkheid bijna twee keer zo groot als Rusland.

Onderstaande wereldkaart geeft een juiste weergave van de verhoudingen van landoppervlaktes. De oudere wereldkaarten waren instrumenteel in het bijdragen en in stand houden van het pathologisch superioriteits-denken van de westerse mens. Wat een ernstige psychische aandoening is. De westerse mens moet hiervan genezen. Daarom raadt de Verenigde Naties sinds enkele jaren westerse landen aan om op hun scholen gebruik te maken van de Peters World Map. Deze wereld-kaart laat de juiste verhoudingen zien op basis van gemeten vierkante kilometers van elk stukje land op onze planeet. Zo wordt een begin gemaakt met het genezings-proces.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s