Het einde van 20 jaar bezetting

Even een aantal niet te ontkennen feiten over de historische ontwikkelingen in Afghanistan. Zodat alles in de juiste context kan worden gezien en begrepen.

Op deze Zonnige dag van 28 augustus 2021

Feit nummer 1: Op 15 februari 1989 kwam er in Afghanistan een einde aan 10 jaar oorlog met de invasie-plegende Sovjet Unie. De soldaten van de Sovjet staten werden verslagen door guerrillastrijders, die bewapend en getraind waren door de Verenigde Staten van Amerika. Na een aantal jaar interne strijd om de macht nam de Taliban, zoals de voormalige guerrillastrijders werden genoemd, in 1996 de macht over van een zeer corrupte regering. Die gewoon een stel schoothondjes van westerse landen bleken te zijn en de rijkdommen uit de Afghaanse bodem onder elkaar verdeelden. Deze corrupte elite liet het volk creperen. En stond toe dat zij geestelijk klaar werden gemaakt voor eeuwige dienstbaarheid aan eerst de Sovjet Unie en later de westerse wereld, als voetveeg of prostituee. De Taliban, voornamelijk academisch geschoolde mannen met grote kennis van militaire krijgskunsten, werden in 1996 onthaald door het Afghaanse volk als verlossers. Pas in de jaren daarna liet de Taliban zijn repressieve kant zien.

Feit nummer 2: Op 11 september 2001 voerden westerse geheime diensten aanslagen uit op de Verenigde Staten. De conventionele westerse media probeerde de wereldbevolking pure Amerikaanse bullshit te verkopen. Dat een stel radicale moslims commerciële vliegtuigen hadden gekaapt en deze lieten crashen in de flatgebouwen World Trade Center 1 en 2. En in het Pentagon. Een andere vliegtuig, ook gekaapt door moslims, zoals de conventionele corrupte media beweerde, was gecrasht nabij Shanksville (Pennsylvania).

Ook stortte op die dag World Trade Center building 7 in, zonder aanwijsbare oorzaak. Een gebouw van 50 verdiepingen. Waar alle westerse geheime diensten en de Amerikaanse belastingdiensten kantoor hielden. Google voor een juist inzicht over de dag waarop de wereld op zijn kop werd gezet de organisatie Architects and Engineers for 9/11 Truth. Ik/Jerrel ben opgegroeid op het Friese platteland. Ken het verschil tussen roti-platen en koeien-vlaaien. Ik weet echt wel wat bullshit is. Vooral de geur is heel herkenbaar.

Feit nummer 3: De Amerikaanse regering bracht vanaf dag 1 de leugen in de wereld, dat een terreur organisatie genaamd Al Qaeda achter de aanslagen zat. En dat ene Osama Bin Laden, de leider van die organisatie, vanuit grotten in Afghanistan de hele operatie/aanslag had geleid.

Feit nummer 4: Amerika vroeg in die weken na de aanslagen aan de regering van Afghanistan, aan de Taliban, om Osama Bin Laden uit te leveren voor “Swift American Justice”. Waarop de regering van Afghanistan in live-tv uitzendingen liet weten dat de Amerikaanse oorlogs-zuchtigen eerst bewijzen moesten overleggen waarmee de schuld van Osama Bin Laden kon worden aangetoond.

Tot de dag van vandaag in dit jaar 2021 heeft de Verenigde Staten geen enkel juridisch bewijs geleverd dat Osama Bin Laden of wie dan ook verantwoordelijk is voor de aanslagen op 11 september 2001.

Feit nummer 5: Amerika pleegde een militaire invasie niet lang na de prachtige Amerikaanse t.v. theater, met George W. Bush in een hoofdrol, over “De Kruisvaart en Oorlog tegen Terreur”. Uitgezonden door staats-zenders als CNN. Deze invasie was een zeer misdadige schending van het Internationaal Oorlogsrecht. Want Afghanistan was een soeverein land. Dat zijn mensen nu alweer vergeten. De Verenigde Naties beschouwden de invasie als illegaal. En daardoor zijn alle militaire acties, sinds die dag van de invasie, gekwalificeerd als oorlogsmisdaden. Ook Nederland, toen nog onder de heerschappij van de amorele Jan Peter Balkenellende, is een van de collaborateurs in de 20 jaar durende bezetting. En volgens Internationaal Oorlogsrecht schuldig aan het plegen van oorlogsmisdaden in Afghanistan.

Feit nummer 6: De bezetting van het soevereine Afghanistan duurde tot Augustus 2021. Bijna 20 jaar oorlogsmisdaden. Kijk hoe blij Nederland was toen de bezetting door de Duitse nazis na bijna 5 jaar ten einde kwam. En wat deden de Nederlanders ook alweer met hun landverraders, NSBers en andere overlopers? Juist. Die werden op zn oudhollands doodgeknuppeld en opgehangen aan lantaarnpalen en hoge bomen. Vrouwen die met de bezetters hadden gehoereerd werden ook niet zachtzinnig behandeld, toch?

Dus begrijpelijk dat de Taliban en de Afghanen die ware liefde voor hun land hebben, dolblij zijn dat de boosaardige, vrouwen-verkrachtende en massa-moordende bezetters zijn verdreven. En zeer begrijpelijk dat het Afghaanse volk, onder de strenggerichte leiding van de Taliban, de tolken (codewoord voor informanten) en alle andere landverraders wil berechten. Met overvolle vliegtuigen worden deze voormalige collaborateurs en hun gezinnen, al een aantal dagen lang, naar de thuisbases van de bezettingsmachten gevlogen.

Feit nummer 7: Afghanistan was vóór de invasie door de As van het Kwaad, te weten Amerika en de collaborerende naties, waaronder Nederland, wereld`s grootste exporteur van papaver (heroïne). En vanaf de dag van de bezetting hielden de bezetters zich alleen maar bezig met het bewaken en exploiteren van de immens grote en wijdverspreide papaver-plantages.

Door de corrupte conventionele westerse media werd, 20 jaar lang, een hypnotiserende leugen gepropageerd. Dat de westerse soldaten daar waren om het arme, barbaarse, islamitisch terrorisme aanhangende, primitieve en dommige Afghaanse volk te helpen. Met het opbouwen van een democratie waar iedereen in vrijheid kan leven. En meer van die tralala-sprookjes.

Een aantal jaren geleden is ontdekt dat er voor biljoenen US dollars aan kostbare mineralen in de Afghaanse bodem zit. Ik denk dat Amerikaanse soldaten daarom, over niet al te lange tijd, weer gaan proberen om op gewelddadige wijze prachtige democratie te brengen in dat land.

==============================================

De mensheid moet nooit vergeten wat zich afspeelde in de jaren `20 en `30 van de 20e eeuw in Duitsland. Er waren zoveel helderdenkende mannen en vrouwen in dat land. Zij waarschuwden in boeken en pamfletten voor de verschrikkingen die de wereld te wachten stond door de opkomst van de Nazis. Zij voorzagen met helder-ziendheid de complotten die de Nazis aan het smeden waren. Deze mensen werden al heel snel weggezet als doemdenkers en paniekzaaiers. Werden gearresteerd voor staatsvijandige activiteiten, zelfs terrorisme. Of werden met drie kogels in het achterhoofd en doorgesneden keel, in een badkuip gevonden. “Door zelf-doding om het leven gekomen“. Zo luidde dan de officiële verklaring.

Geschiedenis leert dat deze complot-theoristen gelijk hadden.

AP, CNN, NOS, RTL, WHO, WTO, CIA, NSA, VVD, CDA, PVDA, NAVO, NASA, AIVD, WIPO, KNAW, RIVM, SETI I, MOSSAD, UNESCO, ECHELON, ALPHABET, MICROSOFT, UNICEF+VATICAAN.

Een paar radertjes in een super geavanceerde high-tech leugen-en propaganda-machine, waar Joseph Goebbels vreselijk jaloers op zou zijn.

-Wordt vervolgd-

**************************

P.E.A.C.E.!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s