Universele ziels-muziek

Instrumenten, zangers, zangeressen komen in harmonie samen en maken muziek.
Verschillende tonen (stemmen) op verschillende frequenties zijn als onzichtbare vingers.
Zij stimuleren en bespelen het innerlijk en brengen het naar een Natural High; een hogere staat van bewust-zijn. Muziek ontcijfert het Alfabet van je emoties en helpt je de taal van emoties (je Eigen Taal) te verstaan en begrijpen.

Een oud Akan (in West-Afrika) gezegde luidt;
Muziek is de helende kracht van het Universum.

Daarom zijn muzikanten als artsen of meer nog apothekers want door samenvoeging van verschillende helende elementen (tonen) ontstaat een medicijn.
En door naar muziek te luisteren, het innemen van een dosis medicijnen, kan een mens negatieve gevoelens en gedachten op een positieve manier veranderen.

Muziek is bovenal verheffend, of dat is wel wat het moet zijn. Het moet een mens die aan spirituele onvolgroeidheid leid genezen, en de Hogere Zelf in haar of hem wakker schudden.

Het maakt daarom niet uit naar welke muzieksoort iemand luisterd om dit gevoel teweeg te brengen. Als een bepaalde soort muziek jouw innerlijk in beweging brengt dan is dat jouw zielsmuziek.

En ja,God bestaat.
Elk wezen (inclusief mens) is een manifestatie van de Schepper en maakt met zijn en haar aanwezigheid deel uit van het grootste orkest in het Universum.

Regendruppels die op straat vallen, woorden die we uitspreken of zingen, het zingen van vogels, het schrikwekkende geluid van donder en bliksem, een stervende ster die implodeerd, het kloppen van je hart, het miauwen van een kat, de wind die bladeren in beweging brengt, het lied van dolfijnen, bloed dat door je aderen stroomt, voetstappen op een verharde weg.

Elk natuurlijk geluid denkbaar is een toon, maakt deel uit van Gods eigen Euwigdurend Lied.

Zijn/Haar/Het eigen Zielsmuziek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s