Een lang verhaaltje

Er zijn veel dingen op Aarde die echt als onmogelijk op te lossen raadsels zijn. Het zijn authentieke mysteries. Maar gelukkig kan een zelfstandig en kritisch denkend mens veel van deze mysteries ontsluieren. Door alleen maar naar de feiten te kijken.

Neem nou het historisch feit dat Germaanse volkeren, zoals de Nederlanders, altijd tot de kleinste mensen van Europa behoorden. Met een klein en gedrongen (stevig) postuur. Archeologische opgravingen op begraafplaatsen in Nederland, en het onderzoek op beenderen uit verschillende periodes in de geschiedenis tonen dat aan. (zie foto 4scrolls naar onder)

Maar hoe kan de Nederlander, die nog geen 100 jaar geleden qua lichaamslengte niet bijzonder lang was, tegenwoordig bekendstaan als de langste ter wereld?

Om meteen een onzin argument, door sommigen gepapegaaid, naar het rijk der fabelen te sturen. Nee. Het komt niet door het (on)gezonde Nederlandse voedsel, met elke dag een hoge inname van eiwitten en lactose*. (Voedingsstoffen uit vlees, melk en kaas) Want in talloze delen van de wereld behoren vlees, melk en kaas al honderden jaren ook tot het dagelijks voedsel. Zoals in Zuid-Europa en Mongolië. Toch vind je daar niet de langste mensen. Integendeel. Om te verklaren hoe mensen in Nederland, in de afgelopen 80 jaar, zo lang zijn geworden moeten we even terug naar het Duitse Nazi tijdperk.

Vanaf het midden van de 19e tot aan de jaren `40 van de 20e eeuw werkten Nederlandse artsen en wetenschappers nauw samen met hun Duitse collegas. Op alle terreinen van wetenschappelijke disciplines. Maar vooral in de vakgebieden archeologie, plantkunde, etnologie en taalkunde vond onderzoek plaats. Veldwerk in koloniën in Azië, Afrika en Latijns-Amerika, werd grotendeels door Nederlandse wetenschappers gedaan, met sponsoring van Duitse musea en overheidsinstellingen.

Zelfs toen de Nazi`s in de jaren `30 van de 20e eeuw aan de macht kwamen in Duitsland, bleven Nederlandse artsen en andere wetenschappers samenwerken met hun Duitse vakbroeders aan verschillende projecten.

Een zo een project was het experimenteren met menselijke genen voor het “scheppen” van de übermensch, de volmaakte mens. Met een mooi woord heet dit “scheppingsproces” om het ras te verbeteren eugenetica.

We observeren. We analyseren. Om uiteindelijk te concluderen. Het verlangen van de witte mens om het eigen ras te “verbeteren” stamt uit diepgewortelde minderwaardigheidsgevoelens. En deze zijn de oorzaak van Westerse mensen hun racisme en hun agressie tegen de “gekleurde mens”. Tot deze conclusie kwam de Afro-Amerikaanse psychiater Dr. Frances Cress Welding. Zij schreef haar bevindingen over de minderwaardigheidscomplexen van de Westerse mens in het boek “The Isis Papers”.

Ook Frantz Fanon, psychiater, schrijver, vrijheidsstrijder en pan-Afrikaans filosoof, kwam tot dezelfde constateringen: “De primaire oorzaak van het xenofobisch denken en het gewelddadig gedrag van witte mannen en vrouwen tijdens de koloniale periode, is gelegen in hun gevoelens van minderwaardigheid ten opzichte van andere rassen.”

Om terug te komen op het proces van rasverbetering. Na de Tweede wereldoorlog werden door verschillende Europese naties, maatregelen om eugenetica toe te passen in de maatschappij bij wet verboden. Maar eugenetica in Nederland is nooit echt verdwenen. Het is zelfs zo dat wetenschappers in dit land, wereldwijd worden gezien als pioniers op het gebied van gentechnologie*. (Het analyseren van het genetisch materiaal van biologische organismes, ook van mensen, en hier aanpassingen in doen)

-Archeologisch onderzoek op Nederlandse beenderen (geraamtes) uit verschillende periodes van de geschiedenis zichtbaar gemaakt

Vanaf de jaren `40 van de 20e eeuw is de gemiddelde lengte van de Nederlander in decimeters toegenomen. Onverklaarbaar. Omdat over een periode van (circa) 7000 jaar de groei beperkt bleef tot een vijftal centimeters. Of is er een logische verklaring?

Om een ellenlang verhaal kort te houden:

Dankzij kennis op het gebied van D.N.A en de menselijke genen, creëren Nederlandse wetenschappers genetisch gemodificeerde lichaamslengte. Simpel uitgelegd: HGH/Somatropine (Groeihormoon) werd vroeger nog “geoogst” uit de hypofyse van overleden mensen, tegenwoordig word dit hormoon gemaakt door genetische modificatie. Met maar één specifiek doel. En dat is het fysiek langer maken van een beoogde groep mensen.

Deze techniek is de afgelopen 50 jaar geperfectioneerd. En inmiddels ook in andere landen een methode voor rasverbetering. In landen als China, Litouwen, Montenegro, Amerika, Japan, enzovoorts…

Eugenetica wordt in het geheim uitgevoerd. Daarom zijn er geen tastbare bewijzen van te vinden. Maar je kan wel de dots connecten wanneer je een paar niet te ontkennen feiten op een rijtje zet.

Het blijkt dat consultatiebureaus een sleutelrol hebben in het geheel. In elke Nederlandse gemeente is er wel één. Een moeder gaat tijdens de zwangerschap, na de geboorte van een kind, en daarna nog meerdere keren daarnaartoe voor het laten vaccineren van een kind.

Vaccinaties tegen voornamelijk DKTP (difterie, kinkhoest, tetanus, polio). Wat niet wettelijk verplicht is. Toch kiezen de meeste ouders ervoor akkoord te gaan met het vaccinatieprogramma. Bang gemaakt door scare-tactics en propaganda van de overheid. Op schriftelijke vragen aan artsen en aan overheidsinstanties uit welke componenten en bestanddelen de vaccins bestaan, volgt een wazig antwoord.

Streng religieuze christelijke gemeenschappen in Nederland weigeren vaccinaties. Dit doen zij al van generatie op generatie. Moeders uit zulke gemeenschappen zie je daarom nooit in consultatiebureaus. Het is best wel opvallend dat mensen uit deze groep, over het algemeen, een heel stuk korter zijn dan het landelijk gemiddelde.

En wat heel opmerkelijk is?

Kijk naar lichaamslengte bij de generatie mensen van buitenlandse afkomst die hier in Nederland is geboren, én als kind naar het consultatiebureau is geweest.

Dan zie je een zeer groot verschil in lichaamslengte met de generatie mensen van buitenlandse afkomst die hier niet is geboren, en nooit als kind naar een consultatiebureau is gegaan.

Laatste opmerking:

Kijk om je heen in het dagelijks leven. Ooit afgevraagd hoe het kan dat Nederlanders zo lang zijn? Hopelijk begrijp je, na het lezen van dit Lang Verhaaltje, sinds wanneer “de Nederlander” zo lang is. En heb je een beter inzicht hoe Nederlandse artsen en wetenschappers, met een vorm van eugenetica, een grote bijdrage hebben geleverd.

Plaats een reactie